Wat anderen zeggen...

Je bent echt geweldig San!

😘 Ineke

Sandra heeft een hele positieve energie en weet deze ook over te brengen op haar omgeving. Kundig, kritisch, maar zeker ook het zien van de mens in elk contact, maakt dat zij overal met een glimlach binnenstapt, maar ook weer naar buiten stapt met diezelfde glimlach. Daarnaast zoekt zij graag de uitdaging en is het onbekende juist reden voor haar om in het diepe te springen. Al met al een welkome collega en gewaardeerd mens.

Siebe

You ligthen up world's darkest places... sparkle on, you bright shining soul!

Dennis

... Sandra is iemand die kijkt met haar ogen en ziet met haar hart. Ze zet je in je kracht en maakt je bewust dat je mag zijn wie je bent. Ze kan goed luisteren en versterkt je in je waarde. Het is altijd een feest om in haar aanwezigheid te zijn!

Derya

altijd alleen maar uplifting, je bent een engeltje in mijn leven

Frank ♥

... een netwerker pur sang en je gunt echt iedereen altijd alles!


Paula

Sandra is een zeer enthousiaste dame die goed kan luisteren. Ze weet feilloos tussen de regels door te lezen en de vinger op de zere plek te leggen en je aan het denken te zetten over je overtuigingen en waarom je dingen die je graag zou willen doen, niet doet. Door een gesprek met haar voelde ik me gesterkt in mijn wensen en het vertrouwen dat ik het echt kan en ook mag. Ze is een kanjer!

GhislaineMijn zonnestraaltje, ben je! 
XSan

 

je bent gewoon een bloedmooie vrouw!
in- & ouside

♥ Carlos

Thnx, grote vriendin én inspiratiebron!
George

You're my heart, cuz of your sound mind, honest kindness and doing the best you can to fix the world.
You're a hero.

Omar

Dit gaat helemaal supergoed komen! Dankje Sandra, voor het gesprek. Jouw wijze woorden kwamen precies op tijd.
♥ K

... bij Studio Mattias, heb ik Sandra leren kennen als een levens-lustige, oprechte, betrokken, geëngageerde, warmhartige, gevoelige en stoere wereldburger en kunstenaar. Ik vind haar echt een mens om van te houden. Integer, vol humor, pret, zelfkennis en levenswijsheid... en nog veel meer! ik ben er trots op haar als cursist te hebben mogen leren kennen. veel liefs, dierbare vrouw!!

Alien
 

My Goddess Sunshine en waag het niet om ooit nog onzeker over jezelf te zijn!

 

💋💋💋

 

Zo zie je wat een sessie bij jou kan doen... Hoop inzichten. Ben er nog steeds mee bezig. Je tarief zo meer dan waard!

Marianne

Sandra met goede weloverwogen statements, luisterde naar mij en gaf mij vanuit haar professie tips en trucs om verder te komen met de plannen die ik had. Sorry, heb. Ik voel nieuwe energie om dat wat ik graag wil doen ook uit te voeren. Ze heeft me enorm geholpen.


Thecla


Steek maar lekker je krullebolletje boven het maaiveld uit, kleintje.
Stir it up! xxRR
 

Meerdere keren meegedaan aan een workshop van Sandra. Ze heeft veel kennis en ervaring op het gebied van empowerment wat ze duidelijk over weet te brengen. Na een workshop ga je vol ideeën en een to do list naar huis. Niet dromen maar doen! Het was voor mij heel motiverend om de dingen nu echt aan te pakken. Dankjewel Sandra
Marianne

Sandra haar positiviteit en enthousiasme werken aanstekelijk. Ze denkt mee, leert snel en geeft eerlijke, fijne feedback. Een topper in haar vak en een aanwinst voor ieder team!

Tessa

Zo blij dat ik je mag volgen op Facebook! Je bent één brok inspiratie voor me.

Marieke

... evalueren, bijstellen, realistisch opereren en dicht bij jezelf blijven zijn kernvaardigheden van jou in coaching, Sandra!

Esther

Wow, zó gaaf ben ik nog nooit gecoacht.Waar je het als cliënt in een gesprek nog wel eens 'anders' kunt voordoen, ziet Sandra dwars door alles heen. Haar observaties én analyses zijn goud waard. Zonder oordeel en uplifting only. Ik heb zóveel over mezelf geleerd!!! Het was in één woord super!

A.

Ik heb Sandra ervaren als iemand die je op een liefdevolle en duidelijke manier bij de kern van je vraag of probleem brengt. Dat was in mijn geval nogal confronterend. Doordat Sandra mij daar op een veilige en warme manier bracht, was dat tegelijk bijzonder heilzaam. Ik draag de wijze les al maanden met mij mee!

Hetty

You Shine, shine, shine! 
En ik noem je Sun... 🌞

Q

Ik kom Sandra in mijn creatieve leven van fotograaf op verschillende vlakken tegen. Een open en belangstellende vrouw, zelfstandig, onafhankelijk en slim. Ze weet zonder zweverig te worden diepere bronnen bloot te leggen.
Gerda

Ik beveel Sandra aan omdat zij een persoon is die je makkelijk op je gemak stelt. Ze heeft een zachte en directe methode om je te spiegelen. Sandra is zeer goed in het analyseren van wat er bij jou speelt vanuit kennis én eigen ervaring en helpt je inzicht krijgen in wat je doet. Onder begeleiding van Sandra werk je heel snel waar je aan moet werken!
Nejla

Dank dat je er altijd weer bent, chica linda!

XXXenz